Het Eikendal Zuid fase 3

Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 800 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Zuid fase 3 uw nieuwe adres. 6 kavels langs de Schuurmansweg in Het Eikendal-Zuid zijn nu ook op de markt.

Bekijk de actuele verkoopstatus via de kavels hieronder. 

Uitgifte van deze kavels vindt plaats op basis van het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”, zoals omschreven onder inschrijving vervolgfase van de nu op deze website te downloaden uitgiftevoorwaarden. Dat wil zeggen dat de optieverlening en koop plaatsvindt in de volgorde waarin de inschrijvingen van gegadigden door de gemeente via email worden ontvangen.

 
Inschrijven voor deze kavels kanuitsluitend via email naar makelaardij@deventer.nl, met gebruikmaking van het daarvoor bestemde inschrijfformulier.

 

Architectuur

Rust, ruimte en duurzaamheid zijn kenmerkend voor het zuidelijk deel van de villawijk, midden in het groene Sallandse buitengebied. De perfecte locatie voor uw droomvilla.

Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitplan en het inspiratiemagazine.

Duurzame droomvilla

Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De natuur krijgt een belangrijke rol in fase 3 van Het Eikendal. Lees er alles over in de brochure Natuurinclusief bouwen (pdf, 6 MB). Een natuurinclusief ontworpen en bebouwde kavel levert zowel voor u als voor uw omgeving een gezonde en prettige leefomgeving op. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort.

Ruimte voor uw wensen

De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Bekijk het bestemmingsplan.

Alle informatie over de kavel, waaronder de prijs, vindt u via de actuele objecten hieronder. Heeft u vragen over kavels op Het Eikendal? Dan kunt u contact opnemen met Marian Jansen via 0570 - 69 31 15 of e-mail via makelaardij@deventer.nl.

Documenten downloaden