Nieuws Deventer verkoopt

Afwisselende, duurzame woningen in Rielertuin

Geplaatst op: 27 december 2021 De Rielertuin. Zo heet het ontwerp voor de nieuwe woonbuurt op het voormalige Shita-terrein, bij de tunnel aan de Rielerweg. Hegeman Ontwikkeling uit Almelo bouwt hier straks appar.. Lees meer..

Ontwikkelaars gezocht voor appartementenlocatie Tuinen van Zandweerd

Geplaatst op: 24 december 2021 Aan de rand van de Tuinen van Zandweerd is nog ruimte voor een appartementencomplex met uitzicht over de IJssel. De gemeente zoekt een partij, of een combinatie van partijen, die d.. Lees meer..

Ruimte voor woonwensen aan de Wittenstein

Geplaatst op: 10 december 2021 De gemeente stimuleert Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De voormalige schoollocatie Wittenstein is een aangewezen plek waar mensen gezamenlijk zelf een huis kunnen .. Lees meer..

Aandacht voor flexwonen en middeninkomens in prestatieafspraken

Geplaatst op: 3 december 2021 Wonen in Deventer is duurzaam en betaalbaar, in fijne wijken en dorpen. Om deze ambitie waar te maken, maken woningcorporaties, huurdersorganisaties en de gemeente elk jaar afsprak.. Lees meer..

Beschikbaarheid kavels Eikendal Noord en Eikendal Zuid fase 3

Geplaatst op: 15 september 2021 Een drietal kavels in het Eikendal Noord en het Eikendal Zuid fase 3 komen opnieuw beschikbaar.Het gaat om de volgende 3 kavels:Kavel 51 Eikendal NoordKavel V15 Eikendal .. Lees meer..