Nieuws Deventer verkoopt

Ruim wonen aan de rand van Schalkhaar: te koop kavel Kolkmansweg 6C

Geplaatst op: 7 maart 2024 Wonen aan een rustige en doodlopende weg in het mooie Schalkhaar. Dat kan op de kavel die gemeente Deventer te koop aanbiedt. De kavel is gelegen aan de rand van Schalkhaar nabij h.. Lees meer..

Een biobased baken in het Havenkwartier

Geplaatst op: 8 februari 2024 De gemeente Deventer zoekt een ontwikkelaar voor de Havendame. De locatie van deze laatste kavel in het Havenkwartier ligt tussen de Mr. H.F. De Boerlaan en de eerste havenarm. Op .. Lees meer..

Bouwkavel voor 1 vrijstaande woning

Geplaatst op: 30 januari 2024 Aan de Molbergsteeg in Deventer is een ruim kavel beschikbaar voor één vrijstaande woning. OmgevingDe kavel ligt in de bufferzone tussen het dorp Epse en het A1 Bedri.. Lees meer..

Kavels Sluiskwartier in de verkoop

Geplaatst op: 19 oktober 2023 Op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Deventer. Én met uitzicht over de IJssel vanaf het dakterras. Gemeente Deventer verkoopt 2 unieke bouwkavels in het .. Lees meer..

Warmtenetwerk Zandweerd in gemeentelijke handen

Geplaatst op: 27 mei 2023 De gemeente Deventer wordt eigenaar van het warmtenetwerk en gaat op zoek naar een partij die de warmte kan leveren.De reden hiervoor is dat beoogd warmteleverancier Ennatuurlijk.. Lees meer..