Woonwagenstandplaats Colmschaterstraatweg 62

Aan de Colmschaterstraatweg 62 in Deventer is ruimte voor een woonwagenstandplaats. Deze standplaats is bestemd voor 1 woonwagen. We bieden deze standplaats openbaar te koop aan. Het terrein wordt zonder woonwagen als bouwkavel geleverd.

  • De standplaats heeft een oppervlakte van circa 308 m2.
  • De verkoopprijs is € 63.095,45 inclusief btw/kk.

Inschrijving en loting

De inschrijfperiode is van 18 december 2023 tot en met 2 februari 2023 17.00 uur.

Inschrijven voor deze kavel kan alleen door het inschrijfformulier te mailen naar makelaardij@deventer.nl. U vult dit inschrijfformulier volledig in en voorziet dit van een handtekening. Inschrijfformulieren die niet volledig zijn ingevuld of niet digitaal zijn ingediend, doen niet mee met de procedure.

Toewijzing van de standplaats vindt plaats op basis van loting. De loting door een notaris is op 15 februari 2024. De loting is niet openbaar. Van de uitslag krijgt u zo spoedig mogelijk bericht.

Inschrijfvoorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden voor de inschrijving. Zo moet u 18 jaar of ouder zijn. Ook moet u kunnen aantonen dat u binding heeft met de woonwagengemeenschap van Deventer. Zie voor alle voorwaarden de verkoopprocedure (pdf).

Meer informatie

Alle benodigde informatie over de standplaats, prijs en ligging vindt u in de bijlagen. Vragen kunt u enkel stellen via e-mailadres makelaardij@deventer.nl. Documenten downloaden