Het Eikendal Zuid fase 2

Aan de rand van Diepenveen nabij Deventer ligt, op misschien wel het mooiste plekje van Nederland, Het Eikendal.

 

Het project
Op deze bijzondere locatie in het groene Salland bouwt u uw droomvilla. Het exclusieve woningbouwproject - met een oppervlakte van 22 hectare - is ruim opgezet en door een groen park verdeeld in noord en zuid. In Het Eikendal-Zuid kunt u een kavel vanaf circa 600 m2 kopen en in Het Eikendal-Noord zijn er kavels vanaf circa 1400 m2 beschikbaar.

 

Het Eikendal-Zuid fase 2
De 2e fase van Het Eikendal-Zuid wordt aardgasloos aangelegd. Bouw op deze prachtige locatie uw duurzame, (bijna) energieneutrale droomvilla. Bouwers die hun huis aantoonbaar (energie) neutraal bouwen, beloont de gemeente met een bijdrage.

 

Uw droom realiseren
Brainstormt u al jaren over het zelf bouwen van een duurzame villa? Zijn de moodboards voor het interieur bomvol? Dan is dit uw kans! Een droomvilla dat voldoet aan alle wensen en gebouwd is op een riante kavel met mogelijkheden voor maatwerk. De zon schijnt precies op het terras én uw zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droom te realiseren. En na de bouw? Dan kan het grote genieten beginnen. Beleef Het Eikendal!

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.heteikendal.nl/zuid

  

Heeft u vragen over kavels op Het Eikendal? Dan kunt u contact opnemen met de gemeentemakelaars.

 

Bij Zelf- en samenbouw leest u meer over de mogelijkheden voor uw droomvilla in Het Eikendal-Zuid fase 2.

 

Inspiratie
Inspirerende droomhuizen in verschillende stijlen bekijken? Ideeën opdoen voor uw eigen kavel? Blader door het Kavelinspiratiemag van de gemeente Deventer.

 

Documenten downloaden