Het Eikendal Zuid fase 4

In Het Eikendal, misschien wel het mooiste plekje van Nederland, kan een langgekoesterde droom verwezenlijkt worden. Rust, ruimte en duurzaamheid zijn heel kenmerkend voor deze bijzondere woonwijk.

Met veel vrijheid bouwen

Op de kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk kunt u met veel vrijheid bouwen. Met een kavelgrootte vanaf 800 m2 voor vrijstaande woningen en vanaf 600 m2 voor twee-onder-een-kapwoningen, is hier van alles mogelijk. Een landhuis, een moderne of klassieke bouwstijl, een karakteristiek houten huis, een jarendertigwoning of juist heel iets anders. De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor veel woonwensen.

Inschrijving en loting

Toewijzing van de 15 kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk vindt plaats op basis van loting. Inschrijven kan tot en met 11 oktober 2023 17.00 uur. De loting staat gepland op 17 oktober 2023 's avonds.

Nieuwe informatie

Wij hebben geconstateerd dat het in het kavelpaspoort benoemde hekwerk niet overal exact op de erfgrens is geplaatst. In overleg met de eigenaar van de aangrenzende percelen wordt gezocht naar een passende oplossing.


Vragen

Heeft u vragen over kavels op Het Eikendal? Dan kunt u contact opnemen met Marian Jansen via 0570 - 69 31 15 of e-mail via makelaardij@deventer.nl. Documenten downloaden