Het Eikendal Zuid fase 4

In Het Eikendal, misschien wel het mooiste plekje van Nederland, kan een langgekoesterde droom verwezenlijkt worden. Rust, ruimte en duurzaamheid zijn heel kenmerkend voor deze bijzondere woonwijk.

Met veel vrijheid bouwen

Op de kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk kunt u met veel vrijheid bouwen. Met een kavelgrootte vanaf 800 m2 voor vrijstaande woningen en vanaf 600 m2 voor twee-onder-een-kapwoningen, is hier van alles mogelijk. Een landhuis, een moderne of klassieke bouwstijl, een karakteristiek houten huis, een jarendertigwoning of juist heel iets anders. De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor veel woonwensen.

Inschrijving vervolgfase

De loting voor de 15 kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk (Eikendal Zuid fase 4) heeft plaatsgevonden op 17 oktober 2023.

Overgebleven of teruggekomen kavels komen weer in de verkoop. Hiervoor geldt het principe 'wie het eerst komt wie het eerst maalt'.

Op zoek naar een medebouwer?
Als u een medebouwer zoekt kunt u een mail sturen naar makelaardij@deventer.nl. Geef daarin svp toestemming om uw mailadres en/of  telefoonnummer te delen met anderen die een medebouwer zoeken. 

Vragen

Heeft u vragen over kavels op Het Eikendal? Dan kunt u contact opnemen met Marian Jansen via 0570 - 69 31 15 of e-mail via makelaardij@deventer.nl. Documenten downloaden