Buurtschappen Steenbrugge - Ontwikkelaars - INSCHRIJVING GESLOTEN

In de Buurtschappen van Steenbrugge zijn nog drie ontwikkellocaties. De gemeente Deventer is op zoek naar 1 ontwikkelaar of een combinatie van partijen, die deze locaties wil ontwikkelen en realiseren.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten

Loting

Bij meerdere ontvankelijke inschrijvingen vindt de toewijzing plaats op basis van loting.

Vragen?

Alle informatie over de locaties, de koopsom, het woningbouwprogramma en de inschrijfvoorwaarden vindt u in de documenten hieronder.

U kunt tot 12 juli 2023 vragen stellen over deze ontwikkellocaties. Gebruikt u daarvoor het vragenformulier (pdf). Dit formulier mailt u naar infosteenbrugge@deventer.nl, onder vermelding van ‘vragen inschrijving 3 locaties buurtschappen’.

Alle binnengekomen vragen worden tegelijkertijd verwoord en beantwoord in een geanonimiseerd vraag- en antwoorddocument. Dit document plaatsen we uiterlijk 20 juli op deze pagina.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in Steenbrugge? Meld u aan voor de nieuwsbrief.Hulp nodig bij het lezen van documenten?

Kunt u een pdf niet goed lezen? Neem dan contact op via webredactie@deventer.nl of telefoonnummer 14 0570. We bekijken samen welk alternatief wij u kunnen bieden.

Documenten downloaden