Appartementenlocatie Tuinen van Zandweerd - INSCHRIJVING GESLOTEN

De Tuinen van Zandweerd is een unieke plek, dicht bij de IJssel en aan de stadsrand van Deventer. Hier is ruimte voor het nieuwe wonen. Duurzaam, ontspannen en gezond wonen in een tuinenlandschap. De gemeente ontwikkelt hier een nieuwe toekomstbestendige woonbuurt met respect voor natuur en landschap. Zo ontstaat een ontspannen, vrije en gemeenschappelijke woonsfeer, waarin groen, wandelaars, fietsers en spelende kinderen centraal staan. 

Gemeente Deventer zoekt ontwikkelaars

Aan de rand van de Tuinen van Zandweerd is nog ruimte voor een appartementencomplex met uitzicht over de IJssel. De gemeente zoekt een partij, of een combinatie van partijen, die de ontwikkeling en realisatie hiervan op zich wil nemen.

Ontwikkelaars kunnen zich inschrijven via een openbare verkoopprocedure. De gemeente kiest voor het beste plan in combinatie met het beste bod voor de plek. Het plan moet bestaan uit appartementen met parkeervoorziening. Meer informatie en de termijnen vindt u in het Biedboek (pdf, 2,5 MB). Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar info@opjestek.nl.

Ligging

De appartementenlocatie ligt aan de IJssel tussen de IJsseldijk, de (verlengde) Rubensstraat en de groenstrook met fietsroute van en naar de dijk.

Tuinen van Zandweerd

Naast het appartementengebouw, is in de Tuinen van Zandweerd plek voor 120 kavels voor zelf- en samenbouw en collectief particulier opdrachtgeverschap. De kavels voor zelf- en samenbouw zijn inmiddels vrijwel allemaal in optie of verkocht. Inmiddels is met de bouw van een aantal woningen gestart.Hulp nodig bij het lezen van documenten?

Kunt u een pdf niet goed lezen? Neem dan contact op via webredactie@deventer.nl of telefoonnummer 14 0570. We bekijken samen welk alternatief wij u kunnen bieden.

Documenten downloaden