De laatste 15 kavels in Het Eikendal in verkoop

Dit is de laatste kans om een woning te bouwen in Het Eikendal. De inschrijving voor de laatste 15 kavels in Het Eikendal-zuid in Diepenveen is gestart. U kunt zich inschrijven tot en met 11 oktober 2023, 17.00 uur.

In Het Eikendal, misschien wel het mooiste plekje van Nederland, kan uw langgekoesterde droom verwezenlijkt worden. Rust, ruimte en duurzaamheid zijn heel kenmerkend voor deze bijzondere woonwijk.

Met veel vrijheid bouwen

Op de kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk kan met veel vrijheid gebouwd worden. Met een kavel grootte vanaf 800 m2 voor vrijstaande woningen en vanaf 600 m2 voor twee-onder-een-kapwoningen is hier van alles mogelijk. Een landhuis, een moderne of klassieke bouwstijl, een karakteristiek houten huis, een jarendertigwoning of juist heel iets anders. De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor veel woonwensen.

Inschrijving en loting

Toewijzing van de 15 kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk vindt plaats op basis van loting. Inschrijven kan tot en met 11 oktober 2023 17.00 uur. De loting staat gepland op 17 oktober 2023 's avonds.

Bekijk de kavels en verkoopinformatie.

Vragen

Heeft u vragen over kavels op Het Eikendal? Dan kunt u contact opnemen met Marian Jansen via 0570 - 69 31 15 of e-mail via makelaardij@deventer.nl.