Aankoop Grote Overstraat 17 voor doorgang Stadshof

Geplaatst op: 11 december 2020 De gemeente koopt Grote Overstraat 17, om hier de doorgang te realiseren naar de Stadshof. Het gaat alleen om de begane grond, de rest van het pand blijft van Wonen Boven Winkels. .. Lees meer..

Woonplannen voor Shita-locatie in Voorstad Oost

Geplaatst op: 11 december 2020 Er liggen mooie nieuwe plannen voor het zogenaamde Shita-terrein en de tegenovergelegen voormalige speeltuin langs de Rielerweg en de Henri Dunantlaan. Op beide terreinen in Voorst.. Lees meer..

Leefbaarheid, zorg en nieuwbouw belangrijkste woonthema’s

Geplaatst op: 11 december 2020 Wonen in Deventer is duurzaam en betaalbaar, in fijne wijken en dorpen. Om deze ambitie waar te maken, maken woningcorporaties, huurdersorganisaties en de gemeente elk jaar afsprak.. Lees meer..

Industriële nieuwbouw op oude locatie Bouwbasic

Geplaatst op: 27 november 2020 Op de plek waar jongeren vroeger een vakopleiding volgden in de bouwnijverheid, komen 14 nieuwe woningen. Met de kwaliteit en de luxe van nieuwbouw, maar met behoud van de industri.. Lees meer..

Historische schaatshelden herleven in Tuinen van Zandweerd

Geplaatst op: 12 november 2020 Op het terrein van de vroegere kunstijsbaan in de Zandweerd start de gemeente volgend jaar met de bouw van de nieuwe wijk Tuinen van Zandweerd. Een deel van de straten krijgt de na.. Lees meer..