Prijzen Het Eikendal-Noord omhoog per 1 januari 2021

Geplaatst op: 28 december 2020 De prijzen voor de kavels in Het Eikendal-Noord in Diepenveen wijzigen per 1 januari 2021. Voor geïnteresseerden die al een kavel hebben gereserveerd, in optie hebben of .. Lees meer..

Woondromen worden werkelijkheid in Wittenstein

Geplaatst op: 24 december 2020 Wonen in een groene parkachtige omgeving in een wijk met veel voorzieningen. Dat wil toch iedereen? De gemeente Deventer is van plan de locatie 'Wittenstein' om te vormen naar woni.. Lees meer..

Beeldkwaliteitsplan binnenstad geactualiseerd

Geplaatst op: 18 december 2020 Omdat de Deventer binnenstad historisch waardevol is, gelden er speciale regels bij verbouw of nieuwbouw en ook voor de inrichting van de openbare ruimte. Die regels staan in het B.. Lees meer..

College onderzoekt zelfbewoningsplicht koopwoningen

Geplaatst op: 18 december 2020 Het college gaat de mogelijkheid onderzoeken een zelfbewoningsplicht in te stellen voor nieuwe koopwoningen. Zo wil het college voorkomen dat nieuwe koopwoningen worden gebruikt al.. Lees meer..

Kavels Het Eikendal-Zuid fase 3 begin 2021 in de verkoop

Geplaatst op: 17 december 2020 Op misschien wel het mooiste plekje van Nederland kunt u binnenkort uw langgekoesterde droom verwezenlijken. 6 kavels in Het Eikendal-Zuid fase 3 in Diepenveen komen begin 2021 op .. Lees meer..