Volgende stap voor A1 Bedrijvenpark

Geplaatst op: 19 maart 2021 Nu het 1e deel van het A1 Bedrijvenpark zo goed als vol is, begint Deventer met de ontwikkeling van het westelijk deel. Op het 2e deel van het groene bedrijvenpark ligt de lat weer.. Lees meer..

Ontwikkelrichting voor Van Hetenlocatie

Geplaatst op: 19 maart 2021 De plek van de oude schoolgebouwen op de Van Hetenlocatie in Keizerslanden verandert de komende jaren in een bruisende plek. Er komen nieuwe woningen en functies voor de buurt. De .. Lees meer..

Kop Havenkwartier met veel sociale woningbouw

Geplaatst op: 11 maart 2021 Ontwikkelingsmaatschappij Apeldoorn is samen met Nijhuis Bouw de winnaar van het plan KOP Havenkwartier geworden. De jury heeft het plan voor 73 woningen waarvan 56 in het sociale .. Lees meer..

Woningbouw op plek van oude school Marke Noord

Geplaatst op: 22 januari 2021 Er komt plek voor woningen op de locatie de Marke Noord, op de hoek van de Lebuinuslaan en de Laan van Borgele. Daarnaast ontstaat ruimte voor woningbouw op de locatie de Marke Zui.. Lees meer..

Prijzen Het Eikendal-Noord omhoog per 1 januari 2021

Geplaatst op: 28 december 2020 De prijzen voor de kavels in Het Eikendal-Noord in Diepenveen wijzigen per 1 januari 2021. Voor geïnteresseerden die al een kavel hebben gereserveerd, in optie hebben of .. Lees meer..