Wonen en ontmoeten in Tapijtfabriek Smyrnastraat

Geplaatst op: 21 februari 2022 De Tapijtfabriek aan de Smyrnastraat in Deventer wordt een aantrekkelijk gebied met een mix van wonen, werken en ontmoeten, met aandacht voor de historische betekenis van het terre.. Lees meer..

Camping maakt plaats voor ‘De Bosw8ers’: natuurgebied met woningen

Geplaatst op: 21 februari 2022 Camping De Schalkhoeve aan de Waterdijk in Schalkhaar gaat plaatsmaken voor 8 woningen. Ook komt er 8.000 m2 nieuwe natuur en een wandelverbinding vanaf de Waterdijk over het terre.. Lees meer..

Afwisselende, duurzame woningen in Rielertuin

Geplaatst op: 27 december 2021 De Rielertuin. Zo heet het ontwerp voor de nieuwe woonbuurt op het voormalige Shita-terrein, bij de tunnel aan de Rielerweg. Hegeman Ontwikkeling uit Almelo bouwt hier straks appar.. Lees meer..

Ontwikkelaars gezocht voor appartementenlocatie Tuinen van Zandweerd

Geplaatst op: 24 december 2021 Aan de rand van de Tuinen van Zandweerd is nog ruimte voor een appartementencomplex met uitzicht over de IJssel. De gemeente zoekt een partij, of een combinatie van partijen, die d.. Lees meer..

Ruimte voor woonwensen aan de Wittenstein

Geplaatst op: 10 december 2021 De gemeente stimuleert Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De voormalige schoollocatie Wittenstein is een aangewezen plek waar mensen gezamenlijk zelf een huis kunnen .. Lees meer..