Deventer verplicht zelf wonen in nieuwe koopwoning

Geplaatst op: 1 juli 2021 Het college stelt een zelfbewoningsplicht in voor nieuwe koopwoningen, om te voorkomen dat nieuwe huizen worden gebruikt als beleggingsobject. Zo blijven de woningen beschikbaar vo.. Lees meer..

Klimmen, spelen, sporten en springen aan de Holterweg

Geplaatst op: 25 juni 2021 De ‘Leisurestrip’, de strook tussen de Scheg en het spoor, is verkocht. Architectenbureau Palazzo uit Holten ontwerpt 2 gebouwen waarin sport- en vrijetijdsbedrijven ko.. Lees meer..

Woningbouw op stoom in Deventer

Geplaatst op: 18 juni 2021 Gebouwd, in aanbouw of op de tekentafel: de woningmarkt in Deventer is volop in ontwikkeling. Sinds 2018 zijn er 1.351 nieuwe woningen bijgekomen, in uiteenlopende stijlen en prijz.. Lees meer..

Shita-terrein: op zoek naar het beste plan

Geplaatst op: 21 mei 2021 In maart 2021 heeft de gemeenteraad besloten om het voormalige Shita-terrein in ontwikkeling te brengen ten behoeve van woningbouw. De gemeente daagt geïnteresseerden uit een .. Lees meer..

College wil flexwonen toestaan voor lagere druk op woonmarkt

Geplaatst op: 8 april 2021 Mensen die met spoed een woning nodig hebben, maken weinig kans nu de druk op de woningmarkt zo hoog is. Om dit probleem op te lossen zoekt het college samen met de woningcorporati.. Lees meer..