Beschikbaarheid kavels Eikendal Noord en Eikendal Zuid fase 3

Geplaatst op: 15 september 2021 Een drietal kavels in het Eikendal Noord en het Eikendal Zuid fase 3 komen opnieuw beschikbaar.Het gaat om de volgende 3 kavels:Kavel 51 Eikendal NoordKavel V15 Eikendal .. Lees meer..

Riant wonen aan de Hofmeijerskamp

Geplaatst op: 9 september 2021 Wonen op een ruime kavel in een groene en dorpse omgeving aan de rand van Schalkhaar en toch op fietsafstand van Deventer? Dat kan aan de Hofmeijerskamp in Schalkhaar. De 3 kavels .. Lees meer..

Samen met buren woningen verduurzamen

Geplaatst op: 3 september 2021 Deventenaren willen steeds vaker samen met buren en buurtbewoners hun woningen verduurzamen. Voor praktische ondersteuning van initiatieven kunnen groepen huiseigenaren subsidie kr.. Lees meer..

Meer dan 100 nieuwbouwwoningen St. Jozeflocatie

Geplaatst op: 2 september 2021 Op de St. Jozeflocatie, het gebied tussen de Van Oldenielstraat en Gerard van Swietenstraat, komen nieuwbouwwoningen. De afgelopen maanden heeft de ontwikkelaar een plan voor het v.. Lees meer..

Woningbouwplannen op maat in Deventer stad en dorpen

Geplaatst op: 9 juli 2021 Deventer groeit en zet in op een sterke arbeidsmarkt en een jonge bevolking. Om dit in goede banen te leiden, zijn in de komende 20 jaar circa 11.000 nieuwe woningen nodig. De geme.. Lees meer..