Mooi plan voor Wittenstein

Geplaatst op: 25 maart 2022 De ‘CPO-groep Deventer Bouwt Duurzaam met Deventer’ gaat hun ideeën voor de voormalige schoollocatie Wittenstein verder uitwerken. Voor Wittenstein zijn 3 plannen .. Lees meer..

54 appartementen en voorzieningen aan de Zwolseweg

Geplaatst op: 21 maart 2022 Het voormalige Carinova-pand op de hoek van de Zwolseweg en de Ceintuurbaan wordt gesloopt. Daarvoor in de plaats komt Park Nova: een nieuw gebouw met 54 appartementen. Op de began.. Lees meer..

Woningbouw op oude Karweilocatie in Voorstad-Oost

Geplaatst op: 11 maart 2022 Op de oude Karweilocatie aan de Weseperstraat in Voorstad-Oost moeten 37 nieuwe woningen komen. Voor de ontwikkeling van de oude Karweilocatie heeft de gemeente een intentieovereen.. Lees meer..

Huizen Zandweerd in de herfst aangesloten op warmtenet

Geplaatst op: 8 maart 2022 Warmtebedrijf Ennatuurlijk gaat aan de slag met het ontwerp en de realisatie van de 1e warmtecentrale als onderdeel van het Slim Warmtenet Zandweerd. Tot eind 2024 zorgt deze centr.. Lees meer..

Wonen, werken en horeca op kop Handelskade

Geplaatst op: 7 maart 2022 Op de kop van de Handelskade komt nieuwbouw met woningen, kantoren en horeca. Dat staat in plannen van eigenaar Nijhuis Bouw en Explorius Vastgoedontwikkeling. Nu staan op deze ple.. Lees meer..