Blijven bouwen om woningmarkt in beweging te krijgen

Geplaatst op: 25 april 2022 Het aantal sociale huurwoningen in Deventer is op peil gebleven: vorig jaar werden er 40 nieuwe sociale huurwoningen opgeleverd. Ook startte in 2021 de bouw van ruim 80 nieuwe woni.. Lees meer..

Voormalige schoolgebouwen maken plaats voor woningen

Geplaatst op: 19 april 2022 Het voormalige scholencomplex aan de Van Hetenstraat gaat plaats maken voor nieuwbouw van woningen. De kunstenaars die in een deel van het complex tijdelijk hun ateliers hebben, zu.. Lees meer..

Wijkdeel De Vijfde Hoek klaar, De Vijfhoek is afgerond

Geplaatst op: 8 april 2022 Met het woonrijp maken van de laatste straten is De Vijfde Hoek in Deventer afgerond. Nu dit sluitstuk van de wijk De Vijfhoek is afgebouwd, is de complete woonwijk klaar. We viere.. Lees meer..

Opkoopbescherming voor gezonde woningmarkt

Geplaatst op: 3 april 2022 Het college van burgemeester en wethouders heeft de gemeenteraad voorgesteld om over te gaan tot opkoopbescherming voor woningen tot € 355.000 in Rivierenwijk, Keizerslanden, .. Lees meer..

Ontwikkeling westelijk deel A1 Bedrijvenpark Deventer staat op punt van beginnen

Geplaatst op: 25 maart 2022 Het laatste stukje van de puzzel is gelegd, waardoor de ontwikkeling van het westelijke deel van A1 Bedrijvenpark Deventer kan beginnen. De grond in het westelijke deel van A1 Bedr.. Lees meer..