Verkoop 4 kavels A1 Bedrijvenpark Deventer west

Geplaatst op: 16 december 2022 4 kavels op A1 Bedrijvenpark West gaan 16 december 2022 in de verkoop. De vraag naar kavels in het westelijke deel is groot. Deventer als vestigingsplaats heeft het. Een perfecte l.. Lees meer..

Vooraankondiging verkoop 4 panden Pothoofd

Geplaatst op: 23 oktober 2022 Als onderdeel van de herontwikkeling Sluiskwartier, verkopen wij 4 panden aan het Pothoofd. De datum van de verkoop is nog niet bekend. Ook de prijzen van de panden moeten nog word.. Lees meer..

Opkoopbescherming in 7 wijken

Geplaatst op: 9 september 2022 Burgemeester en wethouders willen voorkomen dat in een aantal wijken schaarse koopwoningen worden opgekocht om verhuurd te worden. Hiermee wil het college starters en huishoudens m.. Lees meer..

Nieuwe invulling oude Karwei-locatie aanwinst voor Voorstad-Oost

Geplaatst op: 3 juni 2022 Er komt een mooie nieuwe invulling voor de oude Karwei-locatie, tussen de Veenweg en de Weseperstraat in Voorstad Oost. De bouw van 37 woningen betekent een nieuwe mijlpaal in de o.. Lees meer..

120-130 woningen op het oude Senzora-terrein

Geplaatst op: 3 juni 2022 Op het voormalige terrein van Senzora ontwikkelen Le Clercq en BPD een nieuw stedelijk gebied met circa 120-130 woningen, bestaande uit appartementen en stadswoningen. Er komen soc.. Lees meer..