Warmtenetwerk Zandweerd in gemeentelijke handen

Geplaatst op: 27 mei 2023 De gemeente Deventer wordt eigenaar van het warmtenetwerk en gaat op zoek naar een partij die de warmte kan leveren.De reden hiervoor is dat beoogd warmteleverancier Ennatuurlijk.. Lees meer..

Woonbedrijf ieder1 en gemeente vernieuwen samen Ludgeruskwartier

Geplaatst op: 27 mei 2023 Woonbedrijf ieder1 en de gemeente Deventer gaan samen aan de slag met de vernieuwing van het Ludgeruskwartier, inclusief de Roelandflatlocatie en omgeving. Daarvoor hebben zij een .. Lees meer..

Deventer stimuleert wonen boven winkels

Geplaatst op: 27 mei 2023 Met een bedrag van € 0,5 miljoen wil Deventer het wonen boven winkels verder bevorderen. Mede door die stimuleringsregeling moeten winkelstraten in de binnenstad levendig blij.. Lees meer..

Kavels Buurtschappen Steenbrugge

Geplaatst op: 11 mei 2023 In de Buurtschappen Steenbrugge gaan 31 kavels in verkoop. De inschrijving voor de kavels start op 26 mei 2023 en sluit 19 juni om 17.00 uur. Voor geïnteresseerde kavelkopers .. Lees meer..

Start inschrijving kavels voor kermisexploitanten op A1 Bedrijvenpark

Geplaatst op: 31 maart 2023 Aan de Kruklandsweg, op A1 Bedrijvenpark is ruimte voor 3 koopstandplaatsen/bouwkavels voor kermisexploitanten. De standplaatsen worden zonder woonwagen en zonder opslaghal verkoch.. Lees meer..