Twitter en Facebook 'Deventer verkoopt' offline

Geplaatst op: 1 augustus 2022 We sluiten het Twitter- en Facebookaccount van Deventer verkoopt. Vanaf 1 september 2022 zijn we offline.Wil je op de hoogte blijven van het vastgoed dat te koop en te huur st.. Lees meer..

Nieuwe invulling oude Karwei-locatie aanwinst voor Voorstad-Oost

Geplaatst op: 3 juni 2022 Er komt een mooie nieuwe invulling voor de oude Karwei-locatie, tussen de Veenweg en de Weseperstraat in Voorstad Oost. De bouw van 37 woningen betekent een nieuwe mijlpaal in de o.. Lees meer..

120-130 woningen op het oude Senzora-terrein

Geplaatst op: 3 juni 2022 Op het voormalige terrein van Senzora ontwikkelen Le Clercq en BPD een nieuw stedelijk gebied met circa 120-130 woningen, bestaande uit appartementen en stadswoningen. Er komen soc.. Lees meer..

Woningbouw Steenbrugge van start

Geplaatst op: 20 mei 2022 De bewoners van Steenbrugge krijgen nieuwe buren. Vanaf komende zomer gaan de 1e woningen in de verkoop en in 2023 start de bouw van deze woningen. Hier gaan nog wel werkzaamheden .. Lees meer..

Meer lucht, ruimte en groen in Zandweerd

Geplaatst op: 20 mei 2022 In de Gerhard ter Borchbuurt in de wijk Zandweerd is de afgelopen jaren hard gewerkt. Woningcorporatie Rentree heeft de huurwoningen opgeknapt en verduurzaamd. Daarnaast is er lett.. Lees meer..