Hofmeijerskamp

Riant wonen in een groene en dorpse omgeving aan de rand van Schalkhaar en toch op fietsafstand van Deventer? Dat kan aan de Hofmeijerskamp in Schalkhaar.

Kavels

Ruimte en duurzaamheid zijn kenmerkend voor deze plek. Met een gemiddelde kavelgrootte van 1200 m2 is hier veel mogelijk. De te ontwerpen woning sluit aan bij de sfeer van de wijk Wijtenhorst en Douwelerleide. De mogelijkheden voor deze kavels staan beschreven in het kavelpaspoort.

De loting heeft inmiddels plaatsgevonden. Uitgifte van deze kavels in de vervolgfase vindt plaats op basis van het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt', zoals omschreven onder inschrijving vervolgfase van de op deze website te downloaden uitgiftevoorwaarden. 


Duurzaam wonen

Een woning met aandacht voor duurzaamheid. De natuur krijgt een belangrijke rol. Lees er alles over in de brochure Natuurinclusief bouwen (pdf, 900 KB). Een natuurinclusief ontworpen en bebouwde kavel levert zowel voor u als voor uw omgeving een gezonden en prettige leefomgeving op. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort.


Meer informatie

De koopprijs en het kavelpaspoort vindt u als u klikt op de betreffende kavel onder actuele objecten. 

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met gemeentemakelaar Marian Jansen, via telefoonnummer 14 0570 of e-mailadres makelaardij@deventer.nl.Hulp nodig bij het lezen van documenten?

Kunt u een pdf niet goed lezen? Neem dan contact op via webredactie@deventer.nl of telefoonnummer 14 0570. We bekijken samen welk alternatief wij u kunnen bieden.

Documenten downloaden