Het Eikendal Noord

Aan de rand van Diepenveen nabij Deventer ligt, op misschien wel het mooiste plekje van Nederland, Het Eikendal.

 

Het Eikendal

Op deze bijzondere locatie in het groene Salland kunt u uw droomhuis bouwen. Het exclusieve woningbouwproject is ruim opgezet en door een groen park verdeeld in noord en zuid. In Het Eikendal-Zuid kunt u een kavel vanaf circa 600 m2 kopen en in Het Eikendal-Noord zijn er kavels vanaf circa 1400 m2 beschikbaar.

Het Eikendal-Noord

Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel vanaf circa 1400 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Noord uw nieuwe adres. Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van het exclusieve woningbouwproject, dat midden in het groene Sallandse buitengebied ligt.


Nieuwe kavels in de verkoop

Kavels bij de entree van Het Eikendal-Noord zijn nu op de markt. Toewijzing van de nieuwe kavels bij de entree van Het Eikendal-Noord gebeurt door middel van loting. Inschrijven kon tot en met 15 januari 2020. De lotingsavond staat gepland op 23 januari 2020. 

De kavels die al in de verkoop zijn doen overigens niet mee aan de loting. Voor deze kavels geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Bekijk het Overzicht Kavelpaspoorten (pdf, 1,4 MB) om te zien welke kavels op basis van loting worden uitgegeven. Het inschrijfformulier (pdf, 104 KB) voor deze kavels stuurt u naar makelaardij@deventer.nl.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.heteikendal.nl.

  

Heeft u vragen over kavels op Het Eikendal? Dan kunt u contact opnemen met de gemeentemakelaars.

Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden als u zelf een woning bouwt? Bekijk een kostenoverzicht.

 

Inspiratie

Wilt u ideeën opdoen voor uw eigen kavel? Blader dan door het Kavelinspiratiemag van de gemeente Deventer. Hierin vindt u droomhuizen in verschillende stijlen. Ook onderaan deze pagina vindt u pdf's met inspiratie.

 

Documenten downloaden