Het Eikendal Noord

Aan de rand van Diepenveen nabij Deventer ligt, op misschien wel het mooiste plekje van Nederland, Het Eikendal.

 

Het Eikendal

Op deze bijzondere locatie in het groene Salland kunt u uw droomhuis bouwen. Het exclusieve woningbouwproject is ruim opgezet en door een groen park verdeeld in noord en zuid. In Het Eikendal-Zuid kunt u een kavel vanaf circa 600 m² kopen en in Het Eikendal-Noord zijn er kavels vanaf circa 1400 m².

Bekijk de actuele verkoopstatus via de kavels hieronder. 

Het Eikendal-Noord

Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel vanaf circa 1400 m² een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Noord uw nieuwe adres. Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van het exclusieve woningbouwproject, dat midden in het groene Sallandse buitengebied ligt.

Bekijk het Overzicht Kavelpaspoorten (pdf, 1,4 MB).

Uitgifte van de kavels vindt plaats op basis van het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt', zoals omschreven onder inschrijving vervolgfase van de nu op deze website te downloaden uitgiftevoorwaarden. Dat wil zeggen dat de optieverlening en koop plaatsvindt in de volgorde waarin de inschrijvingen van gegadigden door de gemeente via email worden ontvangen.

Het inschrijfformulier voor deze kavels stuurt u naar makelaardij@deventer.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.heteikendal.nl.

  

Heeft u vragen over kavels op Het Eikendal? Dan kunt u contact opnemen met Marian Jansen op 0570-693115 of per mail via makelaardij@deventer.nl 
(in geval van spoed kunt u via 14-0570 contact opnemen met een van de andere gemeentemakelaars).

Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden als u zelf een woning bouwt? Bekijk een kostenoverzicht.

 

Inspiratie

Wilt u ideeën opdoen voor uw eigen kavel? Blader dan door het Kavelinspiratiemag van de gemeente Deventer. Hierin vindt u droomhuizen in verschillende stijlen. Ook onderaan deze pagina vindt u pdf's met inspiratie.Hulp nodig bij het lezen van documenten?

Kunt u een pdf niet goed lezen? Neem dan contact op via webredactie@deventer.nl of telefoonnummer 14 0570. We bekijken samen welk alternatief wij u kunnen bieden.

Documenten downloaden