Buurtschappen Steenbrugge

Steenbrugge is een mooie wijk aan de noordkant Deventer Steenbrugge bestaat uit het Dorp, de Buurtschappen, het Zandweteringpark en het Zwermdorp. Steenbrugge bestaat uiteindelijk uit 1.200 woningen

In de Buurtschappen van Steenbrugge worden 31 kavels aangeboden voor zelfbouw en samenbouw. Het gaat om:

  • 17 kavels voor vrijstaande woningen (zelfbouw)
  • 8 kavels voor 2-onder-1 kap woningen (zelfbouw)
  • 6 kavels voor 2-onder-1 kap woningen (samenbouw)

Wilt u alvast een impressie van wonen in Steenbrugge? Bekijk de video over Steenbrugge.

Informatievond

U kunt de livestream van de informatieavond terugkijken. In deze presentatie wordt u geïnformeerd over de eventuele aankoop van een kavel. U wordt ook geïnformeerd over de ligging van de kavels, de beeldkwaliteit, de opzet van het kavelpaspoort, de kavelpaspoorttekeningen, natuurinclusief bouwen en de inschrijfvoorwaarden.

Inschrijven

Vanaf 26 mei 2023 tm 19 juni 2023 was het mogelijk om u voor de loting van een kavel in te schrijven. De loting heeft plaatsgevonden op 27 juni 2023.

Inschrijving voor de overgebleven of teruggekomen kavels Steenbrugge Buurtschappen kan met ingang van 4 juli vanaf 9.00 uur.
Het inschrijfformulier voor deze kavels en het formulier inning optiegeld, stuurt u naar makelaardij@deventer.nl 

Inspiratiesessies

Na de loting worden voor de optanten een tweetal inspiratiesessie georganiseerd. Deze sessies zijn in de 1e week van juli 2023. De locatie voor de inspiratiesessie is het informatiecentrum Steenbrugge.

Vragen?

Alle informatie over de kavel, waaronder de prijs, vindt u via de actuele objecten hieronder.

Heeft u vragen over de verkoopprocedure van de kavels? Dan kunt u contact opnemen met Marian Jansen via telefoonnummer 0570 - 69 31 15 of e-mailadres makelaardij@deventer.nl.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in Steenbrugge? Meld u aan voor de nieuwsbrief.Hulp nodig bij het lezen van documenten?

Kunt u een pdf niet goed lezen? Neem dan contact op via webredactie@deventer.nl of telefoonnummer 14 0570. We bekijken samen welk alternatief wij u kunnen bieden.

Documenten downloaden