Deventer, daar wil je niet meer weg!

Wonen

Wie hier eenmaal woont, wil niet meer weg. Het is heerlijk wonen met de gezellige binnenstad, het Sallandse groen, de blauwe IJssel en alles op fietsafstand. Zoekt u een nieuw huis? Kies uit een gevarieerd aanbod van bouwkavels. Dorps of stads wonen: qua woonomgeving en type woning is er voor elk wat wils. En altijd met de voorzieningen om de hoek. In Deventer vindt u uw eigen woonplek.

 

Ervaar Deventer: bekijk een korte film over Deventer

 

Ondernemen

In Deventer is het goed ondernemen. De stad is uitstekend te bereiken via weg, spoor en water. Dankzij de ligging aan de A1, die de Randstad met Duitsland verbindt, is Deventer ook aantrekkelijk voor internationale ondernemingen.

 

Deventer is bekend om zijn koek, drukkerijen en uitgevers. Nog steeds heeft Deventer een vooraanstaande positie op de grafische markt, dankzij de vele uitgeverijen, grafische specialisten, vormgevers en antiquariaten. En de stad heeft in meer sectoren een sterke positie. Gerenommeerde bedrijven als Ardagh, Promens, Nefit, Tauw, Witteveen en Bos hebben in Deventer een grote vestiging.