Rielerweg 234

Voorstad
panden
550m³
720m²
Gemeente Deventer
€ 230.000,00 kosten koper
Beleggers opgelet!

Wij mogen u deze royale vrijstaande woning op een ruim perceel van circa 720 m2 met diepe tuin aanbieden. De woning is gelegen aan een rustig gedeelte van de Rielerweg, nabij sportvelden, diverse buurtvoorzieningen, ziekenhuis en natuurgebied Rielerkolk.

De woning heeft een inhoud van ongeveer 550 m3. De voordeur geeft toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken en een ruimte toegankelijk met opstelplek voor de wasmachine. Verder is er een eenvoudige badkamer en toegang tot de voormalige werkplaats. Aan de achterzijde is een ruime aangebouwde berging die van binnenuit bereikbaar is. De zolderverdieping heeft een grote voorzolder en beschikt over 2 kamers.

Huurder

De woning is verhuurd voor € 633,10 per maand en de huurder geniet huurbescherming.


Geen bezichtigingen

De woning is matig geïsoleerd en aan de binnenzijde gedateerd uitgevoerd. Verkoop van de woning vindt plaats zonder bezichtigingen. U kunt zich melden bij het kantoor van Postma Makelaars, Kazernestraat 26 in Deventer, voor het verkrijgen van informatie en inzage in de onderliggende stukken. Deze stukken zijn onder andere:

  • Asbestinventarisatie: hecht gebonden asbest in de schouw en de gaskachel
  • Inspectie en Conditiemeting
  • Conditiemeting NEN 2767
  • Energielabel: Label G
  • Bodeminformatie: voorheen een timmerwerkplaats, niet verdacht voor ernstige verontreiniging
  • Huurovereenkomst
  • Formulier Bibob
  • Kadastrale informatie: een klein deel van het perceel aan de wegzijde wordt niet mee verkocht, afhandeling vindt plaats bij de eigendomsoverdracht
  • Concept koopovereenkomst

Verkoop vindt plaats op basis van het 'as is, where is'-principe waarbij garanties vanuit de verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt de woning in alle opzichten op basis van het 'as is, where is'-principe, waarmee onder meer bedoeld wordt de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin de woning zich bevindt en de koper heeft ter zake van de deze staat van de woning geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid over datgene wat zij ter zake juistheid van de woning meedeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

De gemeente Deventer verkoopt en dat betekent dat er verkoopvoorwaarden van toepassing zijn. De bieder verklaart kennis te hebben genomen van deze bijzondere inschrijvingsvoorwaarden.