Het Eikendal Noord - Wonen tussen de Lanen 60b (verkocht)

Diepenveen
zelf en samenbouw
1499m²
Gemeente Deventer
€ 462.516,45 kosten koper, inclusief btw
Kavel Wonen tussen de Lanen
In Het Eikendal-Noord kunt u op een ruime kavel uw ideale woning bouwen. Sla de schetsboeken maar open, want het realiseren van uw droom is binnen handbereik!

Architectuur
Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitsplan.

Flexibele verkaveling
De verkaveling vormt het vertrekpunt voor een maatwerkoplossing voor uw wensen. Heeft u andere ideeën over de indeling van uw kavel? Laat het weten, de gemeente denkt graag met u mee. Samen maken we de ideale kavel die past binnen het plan en bij uw wensen.

Voor de variabele kavels geldt een aantal algemene spelregels:
  • We gaan zorgvuldig om met de belangen van bewoners in Eikendal-Noord;
  • De grenzen tussen de kavel en de openbare ruimte liggen vast;
  • Een kavel is minimaal 1400m2;
  • Een nieuwe kavel sluit aan op een buurkavel of de tussenliggende kavel is minimaal 1400 m2.

De kavelafmeting/-vorm kan op maat gemaakt worden door de variabele kavelgrens, aangegeven met de zwarte stippellijn, te verschuiven / verplaatsen. De overige kavelgrenzen liggen in principe vast. Maar ook bij deze grenzen staan we er uiteraard voor open om maatwerk te leveren. Voor de volledige toelichting zie het kavelpaspoort of neem contact op met de gemeentemakelaars.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.heteikendal.nl.
Documenten downloaden