Kavels kermisexploitanten - Kavel (verkocht)

A1 Bedrijvenpark Deventer
overig aanbod
965m²
Gemeente Deventer
€ 192.662,25 kosten koper, inclusief btw

Ligging

De standplaatsen/bouwkavels liggen aan de Kruklandsweg, ten zuiden van A1 Bedrijvenpark Deventer. Dit is nabij bij de toekomstige ontsluitingsweg van het westelijk deel van A1 Bedrijvenpark Deventer.

Verkeerssituatie

De provincie Gelder onderzoekt samen met de gemeenten Lochem en Deventer de mogelijkheden om het verkeer op de N348 vlot en veilig te laten verlopen. Het gaat in dit geval om het deel tussen Deventer, de A1 en Epse. Dit heeft in de toekomst mogelijk gevolgen voor de ontsluiting van het westelijkdeel van A1 bedrijvenpark Deventer en de verkeerssituatie nabij de bouwkavels.

Het onderzoek wordt 'de Verkenning N348 Epse-a1' genoemd. In het factsheet (pdf, 480 KB) staat informatie. Wilt u meer weten kijk dan op de website van Provincie Gelderland.

Bestemming

De standplaatsen/bouwkavels zijn bedoeld voor het plaatsen of bouwen van 1 woonwagen en 1 opslaghal.

Inschrijving en loting

Inschrijven voor deze kavels kan uitsluitend via email naar kermisstandplaatsa1@deventer.nl, met gebruikmaking van het daarvoor bestemde inschrijfformulier.

De inschrijvingstermijn sluit op 21 april 2023 om 18.00 uur. Inschrijvingen die na die tijd ontvangen worden, doen niet mee met de verdere procedure.

Let op:

  • Leest u voorafgaand aan inschrijving de verkoopprocedure goed door.
  • Voldoet u niet aan de inschrijfvoorwaarden, dan kunt u niet deelnemen aan de procedure.
  • Er geldt een zelfbewoningsverplichting.
  • Per huishouden/(toekomstige) samenlevers kunt u slechts 1 inschrijfformulier indienen. Op dit inschrijfformulier kunt u, als u voor meerdere kavels in aanmerking wilt komen, de volgorde van uw voorkeur aangeven. De op het inschrijfformulier aangegeven voorkeursvolgorde is bindend en onherroepelijk. De voorkeur kan achteraf niet worden gewijzigd. Er kan maar 1 kavel toegewezen worden.
  • Vergeet niet de gevraagde bijlagen mee te sturen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Marian Jansen via telefoonnummer 0570 - 69 31 15 of e-mail via kermisstandplaatsa1@deventer.nl.